Εταιρεία δεν σημαίνει μόνο προϊόν, όνομα και υπηρεσίες. Είναι μια φιλοσοφία, ένα brand. Και επειδή κάθε brand χτίζεται με επικοινωνία και στρατηγική, χρειάζεται μια καλή ιστορία. Εμείς στη Mind the Brand με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας, ξέρουμε να τη γράψουμε και να τη διηγηθούμε.

Η Εταιρεία

Η Mind The Brand ξεκίνησε ως μια ιδέα, που στριφογύριζε για αρκετό καιρό στο μυαλό των ιδρυτικών μελών της, μέχρι να πάρει σάρκα και οστά. Ως επαγγελματίες… ανήσυχοι, μετά από 20 και πλέον χρόνια στον δημοσιογραφικό χώρο, ήθελαν να προχωρήσουν σε κάτι διαφορετικό, να κάνουν το επόμενο, φρέσκο βήμα, σε έναν τομέα όμως που γνωρίζουν ήδη καλά.
Η ομάδα της Mind the Brand και οι συνεργάτες της, ξέρουν ότι η αποτελεσματική επικοινωνία μπορεί να χτίσει, να συντηρήσει, να προστατέψει και να αναδείξει ένα brand. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε για τους πελάτες μας μια επιτυχημένη επικοινωνιακή στρατηγική, που θα τους βοηθήσει να ξεχωρίσουν.

art-black-and-white-craft-240906

Content is
King

Ή αλλιώς, το περιεχόμενο πάνω από όλα. Για αυτό και εμείς εστιάζουμε ιδιαίτερα στο περιεχόμενο, το οποίο όταν πλαισιωθεί με την κατάλληλη επικοινωνιακή στρατηγική, μπορεί να αναδειχθεί και να οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

team-work

Συνέπεια
και Επαγγελματισμός

Η καλή φήμη, όπως και ο σεβασμός, κερδίζεται. Οπότε για εμάς είναι προτεραιότητα να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι το κλειδί για μια καλή και αποτελεσματική συνεργασία.

strategy

Δημιουργική σκέψη
και έμπνευση

Η κινητήριος δύναμη  σε κάθε επικοινωνιακή στρατηγική είναι η δημιουργικότητα. Δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Κάθε νέο project είναι και μια νέα πρόκληση, που απαιτεί φρέσκιες ιδέες και καινούρια concept. Challenge accepted…

Η Φιλοσοφία μας

Το πρώτο βήμα για τη χάραξη μιας επιτυχημένης στρατηγικής επικοινωνίας είναι να επιλέξουμε την ιστορία που θα αφηγηθούμε. Η ιστορία αυτή, όμως, ανεξάρτητα από το πως θα την αναδείξουμε, είναι πάνω από όλα δική σας. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να ακούσουμε προσεκτικά όλα όσα έχετε να πείτε και να κατανοήσουμε ποιά είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, τα θέλω σας, οι αξίες σας και τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς. Μόνο έτσι μπορεί μια επικοινωνιακή στρατηγική να είναι ολοκληρωμένη και να αντικατοπτρίζει εσάς.

Κάθε ιστορία είναι κάτι ζωντανό, που γεννιέται και εξελίσσεται. Κάθε ιστορία είναι καινούρια και μοναδική και δεν μπορεί να προκύψει από έναν αλγόριθμο ή ένα καλούπι. Η δημιουργική αυτή διαδικασία είναι κάτι που μας συναρπάζει και μας εμπνέει για να καταλήξουμε στις ιδανικές προτάσεις για εσάς.