Το πρώτο βήμα για τη χάραξη μιας επιτυχημένης στρατηγικής επικοινωνίας είναι να επιλέξουμε την ιστορία που θα αφηγηθούμε. Η ιστορία αυτή, όμως, ανεξάρτητα από το πως θα την αναδείξουμε, είναι πάνω από όλα δική σας. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να ακούσουμε προσεκτικά όλα όσα έχετε να πείτε και να κατανοήσουμε ποιά είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, τα θέλω σας, οι αξίες σας και τα πράγματα που έχουν σημασία για εσάς. Μόνο έτσι μπορεί μια επικοινωνιακή στρατηγική να είναι ολοκληρωμένη και να αντικατοπτρίζει εσάς.

Είμαστε περίεργοι εκ φύσεως ή ίσως είναι ...κατάλοιπο της δημοσιογραφικής μας εμπειρίας. Τα ερωτήματα τι-που-ποιος-πότε-γιατί παραμένουν, λοιπόν, δεύτερη φύση μας. Ψάχνουμε πάντοτε απαντήσεις, δεν σταματάμε να μαθαίνουμε, είτε πρόκειται για μια καινούρια τεχνολογική εξέλιξη είτε για την επόμενη ιστορία που θα πρέπει να αναδείξουμε είτε για έναν νέο δρόμο που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη.

Κάθε ιστορία είναι κάτι ζωντανό, που γεννιέται και εξελίσσεται. Κάθε ιστορία είναι καινούρια και μοναδική και δεν μπορεί να προκύψει από έναν αλγόριθμο ή ένα καλούπι. Η δημιουργική αυτή διαδικασία είναι κάτι που μας συναρπάζει και μας εμπνέει για να καταλήξουμε στις ιδανικές προτάσεις για εσάς.